Geniet van uw nieuwbouw met onze nauwkeurige woningbouw

Met onze inbreng zullen uw nieuwbouwplannen vlot verlopen. Dankzij onze woningbouw in Lebbeke en omstreken heeft u aan één aannemer genoeg om uw huis op te trekken. Vanuit één aanspreekpunt regelen wij de metselwerken en de afwerking van het interieur.

Nieuwbouw

Wanneer u ons aanspreekt voor de uitvoering van uw nieuwbouw verzorgen wij dit als een totaalproject. Bij onze woningbouw kan u terecht voor: - het graven van de fundering - het plaatsen van de rioleringen - het plaatsen van wapeningsnetten - het gieten van beton - alle metselwerken van binnen- en buitenmuren - de isolatie

Diverse materialen

Voor aanvang van de werken komen wij steeds vanuit Lebbeke naar u toe om alle wensen en materialen te bespreken. Wij bouwen uw woning volledig volgens de plannen van uw architect. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij met diverse bouwstenen metselen. Wij werken onder andere met snelbouw, sierstenen of porenbeton waarvan Ytong het bekendste merk is. Informeer na de metselwerken zeker naar onze interessante opties om uw huis af te werken. Telefoneer ons vandaag nog om een afspraak te maken. Wij bereiden uw bouwwerken meteen voor.

BGO construct
Clikc+