Gedetailleerde tegel- en vloerwerken door vakmannen

Dankzij het gebruik van tegels en vloeren krijgt uw woning of bedrijf een hoge afwerkingsgraad. Om het gewenste resultaat te verkrijgen, rekent u op onze vloerwerken in Lebbeke en omstreken. Onze klantvriendelijke service geldt zowel bij nieuwbouw als bij renovaties.

Vloeren

Bij zowel tegel- als vloerwerken kunnen wij u een interessant totaalpakket aanbieden. Voor het vloeren van uw woning of zaak zorgen wij met voorbereidende werken voor het gieten van beton, het laten spuiten van Pur, voor een goede isolatie, en de chapewerken. Nadien leggen wij professioneel uw gekozen vloeren. Bij een renovatieproject breken wij de oude vloeren ook uit. U kan op ons rekenen voor het vloeren van één kamer tot uw volledig gebouw.

Tegels

Kies voor stijl en laat de muren in uw badkamer en keuken betegelen door onze zaak in Lebbeke. Wij verwijderen oude tegels en bereiden de muren voor zodat de nieuwe tegels ideaal en duurzaam worden geplaatst. De afwerking met het invoegen van de tegels en vloeren voeren wij uiteraard meteen uit. Voor u het weet beschikt u over kamers die met een hoge kwaliteit zijn afgewerkt. Informeer naar onze interessante prijzen voor uw gedroomde vloer- en tegelpartijen.

BGO construct
Clikc+