Ons renovatiebedrijf is uw partner tijdens de verbouwingen

Een huis of een appartement gekocht? Pas dan beginnen in de meeste gevallen de grote werken. Niet iedereen staat te springen om aan de verbouwingen te beginnen maar met ons renovatiebedrijf uit Lebbeke als aannemer zullen uw plannen minutieus worden uitgewerkt.

Breken en bouwen

Ons renovatiebedrijf beheerst alle technieken om uw woning om te vormen tot de droomlocatie die u voor ogen heeft. Als het nodig is, beginnen wij eerst met de grovere werken. Het uitbreken van muren, verwijderen van oude plafonds, plaatsen van steunbalken en bouwen van nieuwe muren, wij doen het veilig en professioneel.

Inrichten

Met onze service renoveren wij uw woning in de regio Lebbeke van A tot Z. Dit wil zeggen dat wij na het breken en weer opbouwen klaar zijn voor de afwerking. Schakel ons daarom in voor het leggen van vloeren, betegelingswerken en het plaatsen van Gyproc aan muren en plafonds. Met één aannemer gaat u van een verouderde woning naar een nieuw interieur met kwaliteitsvolle afwerking. Laat ons langs uw woning komen voor doordachte renovatiewerken.

BGO construct
Clikc+