Verzorgde tuinen met klinkerwerken en tuinafsluiting

Schakel ons in voor de bouw, verbouwing of inrichting van uw woning. Maar vergeet niet dat wij er ook zijn om de omgeving rond uw gebouw gebruiksklaar aan te leggen. Tuinafsluitingen plaatsen en klinkerwerken in Lebbekeuitvoeren, zijn taken voor ons.

Opritten en terrassen

Na de nieuwbouw leggen wij uw oprit en terrassen aan. Voor wij de klinkerwerken aanvatten, zorgen wij voor een stevige ondergrond door middel van de chape. Bestaande en versleten opritten of terrassen breken wij eveneens uit om ze opnieuw aan te leggen. Naast klinkers werken wij verder met keramische tegels, blauwe steen of andere materialen. U zal uw gasten in stijl kunnen ontvangen op uw terras.

Tuinafsluitingen

Creëer de nodige privacy in uw tuin en woning door het laten plaatsen van tuinafsluitingen. Ons veelzijdig bedrijf in Lebbeke werkt ook dit voor u uit. Wij plaatsen de meest uiteenlopende afsluitingen. Van modern tot een landelijke stijl, het zal mooi bij uw woning passen. Met ons als uw aannemer is uw woning, oprit en tuinafsluiting in goede handen. Gebruiksvriendelijke opritten bestelt u zonder aarzelen bij ons.

BGO construct
Clikc+