Onze Gyprocwerken voor een schilderklaar resultaat

Op zoek naar een specialist van Gyprocwerken in Lebbeke? Contacteer ons dan voor een hoogstaande totaalafwerking. Met onze werken mag u de schilder of behanger al verwittigen om zich klaar te houden.

Gyproc

Zowel uw nieuwbouw als renovatieproject zullen tot in de puntjes worden afgewerkt dankzij onze Gyprocwerken. Wij regelen het volledige werk van het verwijderen van het oude plakwerk aan de muren tot uitplakken van de Gyproc voor vlotte schilderwerken.

Isoleren

Wij plaatsen nieuwe muren of wanden met Gyproc maar ook uw valse plafonds zullen er modern en strak uitzien na onze werken. Voor het plaatsen van de platen, installeren wij de metalstuds zodat de Gyprocplaten perfect worden bevestigd. Deze methode zorgt er eveneens voor dat wij uw muren en plafonds goed kunnen isoleren met materialen van Isover.

Maatkasten

Een andere handige optie die wij u vanuit Lebbeke aanbieden, zijn onze ingebouwde kasten op maat. Wij plaatsen ze in uw bergruimte, bureau, woonkamer of garage zodat u over gebruiksvriendelijke kasten beschikt. U zal deze extra opbergmogelijkheden snel appreciëren. Maak snel een afspraak met ons zodat wij werk maken van uw gewenste afwerking.

BGO construct
Clikc+